štvrtok 23. mája 2013

Robi na kari



















Potrebujeme: robi mäso, šampiňóny, 1 cibuľa, mangold, slnečnicové semienko, olivový olej, sójová omáčka, ľan zlatý, kari korenie,  kurkuma, tymian, soľ

Rezance robi mäsa namarinujeme v sójovej omáčke. Na nadrobno nakrájanej cibuľke orestujeme šampiňóny, potom robi, pridáme kari korenie a kurkumu. Zmes ochutíme soľou rozdrcenou so slnečnicovým semienkom, tymianom a zalejeme vodou. Necháme podusiť, keď sa zmes začne variť, časť omáčky odoberieme, rozmixujeme a tým zahustíme omáčku. Do uvarenej zmesy pridáme čerstvý, na rezance nakrájaný mangold, slnečnicu a ľan. Podávame so zemiakmi alebo ryžou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára