pondelok 30. augusta 2010
Cuketové zemiaky
Potrebujeme:1,5 kg zemiakov, 1 veľkú ceketu, 1 udené tofu, 1 biele tofu, 200 g šampiňónov, polovica balíku sójovej smotany, 3 strúčiky cesnaku, olivový olej, soľ, mleté čierne korenie
Zemiaky a šampiňóny očistíme, ošúpeme, nakrájame na tenké kolieska. Cuketu očistíme, vydlabeme jadro, nastrúhame na rezance. Udené tofu nakrájame na rezance. Plech vymastíme olivovým olejom, všetky spomínané suroviny zmiešame. Rozmixujeme biele tofu, olivový olej, smotanu, prelisovaný cesnak a koreniny, pripravíme zmes, ktorú vmiešame do zemiakov. Dáme piecť do rozohriatej rúry na 25 minút. Buen aprovecho.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára