pondelok, 30. augusta 2010

Cuketové zemiaky














Potrebujeme:1,5 kg zemiakov, 1 veľkú ceketu, 1 udené tofu, 1 biele tofu, 200 g šampiňónov, polovica balíku sójovej smotany, 3 strúčiky cesnaku, olivový olej, soľ, mleté čierne korenie

Zemiaky a šampiňóny očistíme, ošúpeme, nakrájame na tenké kolieska. Cuketu očistíme, vydlabeme jadro, nastrúhame na rezance. Udené tofu nakrájame na rezance. Plech vymastíme olivovým olejom, všetky spomínané suroviny zmiešame. Rozmixujeme biele tofu, olivový olej, smotanu, prelisovaný cesnak a koreniny, pripravíme zmes, ktorú vmiešame do zemiakov. Dáme piecť do rozohriatej rúry na 25 minút. Buen aprovecho.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára