nedeľa, 28. marca 2010

Recept pre kapely














Potrebujeme: 1 balík sójových rezancov, kečup, olej, 1 menšiu cibuľu, 2 -3 strúčiky cesnaku, drvená rasca, soľ, korenie, červená paprika, chilli, voda.

Rezacne si predvaríme vo vriacej ochutenej vode, scedíme a vytlačíme prebytočnú vodu. Na rozpálenom oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku, pridáme rezance a opečieme ich do zlatista. Šupneme tam prelisovaný cesnak, všetky koreniny a kečup, chvíľku pomiešame, zalejeme studenou vodou a necháme asi 5 - 10 minút podusiť. Chilli pridávame podla toho ako má kto rád štipľavé, ale pozor aby vás veľmo riťky nesťípali na druhý den=)). Vhodná príloha je ryža, zemák alebo chlebík.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára