Potrebujeme: robi
mäso nakrájané na trojuholníčky, 100g šampiňónov, 1 rajčina, cibuľa, cesnak,
rajčinový pretlak/kečup natural, rastlinný olej, sezam, konopné semienko,
sójová omáčka, tymian, bazalka, soľ, mleté čierne korenie
Orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku, na ktorej opečieme
dochrumkava na trojuholníčky nakrájané a v tamari nasiaknuté robi, pridáme
nakrájané a očistené šampiňóny, nadrobno nakrájanú rajčinu, prelisovaný cesnak,
primiešame trošku pretlaku/natural kečupu, dochutíme tymianom, bazalkou, osolíme,
okoreníme, podlejeme vodou a necháme chvíľku dusiť. Potom časť šampiňónov,
trochu robi a omáčky rozmixujeme na hustú hmotu, ktorou sa zahustí zvyšok
omáčky. Posypeme konopným semienkom a sezamom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára