sobota, 12. októbra 2013

Opečené marinované tofu so špaldovou knedlou a krémom z dyne hokaido














Potrebujeme: dyňa hokaido, marinované tofu, sójová smotana na varenie, cesnak, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňať

Hokaido dôkladne umyjeme, osušíme a rozpolíme. Lyžicou odstránime jadierka a vnútro dyne. Použiteľnú časť nakrájame na ľubovoľné tvary, zalejeme cca 2-3dcl vody(podľa veľkosti dyne) a necháme variť domääka. Osolíme, okoreníme, prelisujeme cesnak a rozmixujeme na hladú omáčku, ktorú zjemníme smotanou. Marinované tofu opečieme z oboch strán dozlatista a podávame k omáčke a ku knedle(recept v sekcii Prílohy). Naporciované jedlo ozdobíme petržlenovou vňaťkou.

1 komentár:

  1. Dobrý den,

    Všimli jsme si, že máte spoustu chutných receptů na vašem blogu a chtěli bychom Vám představit naši novou webovou stránku http://www.vyhledejrecepty.cz/ kde si naši uživatelé mohou vybírat z více než 140 000 posbíraných receptů. Každým dnem narůstá návštevnoť strany.
    Na stránce jsme vytvořili také žebříček Tob blogů, kde najdete všechny přidané blogy a můžete přidat i ten Váš. My zkopírujeme všechny recepty a uživatelé je pak mohou nalézt pomocí našeho vyhledávače. Tím pádem se zvýší návštěvnost Vašeho blogu. Nemusíte se obávat, vše Vám nabízíme zcela zdarma.

    Vyhledejrecepty.cz má své sesterské webové stránky na celém světě. Budeme velmi rádi když se stanete součástí této velké rodiny.

    V případě že máte nějaké otázky obraťte se na nás.

    S pozdravem,
    Tunde
    info@vyhledejrecepty.cz

    OdpovedaťOdstrániť