štvrtok, 7. februára 2013

Robi trojuholníčky na šampiňónoch

















Potrebujeme: robi mäso nakrájané na trojuholníčky, 100g šampiňónov, 1 rajčina, cibuľa, cesnak, rajčinový pretlak/kečup natural, rastlinný olej, sezam, konopné semienko, sójová omáčka, tymian, bazalka, soľ, mleté čierne korenie

Orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku, na ktorej opečieme dochrumkava na trojuholníčky nakrájané a v tamari nasiaknuté robi, pridáme nakrájané a očistené šampiňóny, nadrobno nakrájanú rajčinu, prelisovaný cesnak, primiešame trošku pretlaku/natural kečupu, dochutíme tymianom, bazalkou, osolíme, okoreníme, podlejeme vodou a necháme chvíľku dusiť. Potom časť šampiňónov, trochu robi a omáčky rozmixujeme na hustú hmotu, ktorou sa zahustí zvyšok omáčky. Posypeme konopným semienkom a sezamom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára