štvrtok, 7. februára 2013

Plnené šampiňóny



















Potrebujeme: veľké šampiňóny, 1 udené tofu, polku konzervy kukurice, 1 cuketka, 2 strúčiky cesnaku, olivový olej, soľ, mleté čierne korenie, bazalka, tavenýr alebo vegánsky syr

Šampiňóny očistíme a vydlabeme, striedky si odložíme. Na rozpálenom olivovom oleji orestujeme prelisovaný cesnak, pridáme nadrobno nakrájané striedky zo  šampiňónov, najemné rezančeky nastrúhanú cuketu, udené tofu, osolíme, okoreníme, primiešame kukuricu a nastrúhaný vegan syr. Všetko spolu premiešame a pripravíme hustejšie cesto, ktorým plníme vopred olivovým olejom potreté a osolené šampiňóny. Dáme piecť do vyhriatej rúry na 10 minút. Podávame s čerstvou zeleninou alebo dusenými zemiakmi.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára